Portal NSBuild u poseti Palati Pupin

Članovi udruženja “Novosadska gradilišta” koji stoje iza građevinskog portala i foruma nsbuild.rs, posetili su danas gradilište stambeno-poslovnog kompleksa Pupinova palata firme Galens, i tom priliko

Srećan 8. mart 2018

Srećan međunarodni dan žena, 8. mart svim našim koleginicama, suprugama, majkama, bakama, ćerkama, svim domaćicama u svim onim domovima koje smo izgradili.

Posebna ponuda Unicredit banke

Unicredit banka i naš tim razvili su posebnu ponudu za naše kupce. Kada Galens gradi vaš dom, onda uz njega imate i banku za sve što vam je važno...

Šta sve dobijate uz stan u Kraljevom Parku

Kupite vi tako svoju nekretninu...možda baš prvu...i to naravno bude stan blizu škole i autobuske, stan blizu centra Novog Sada, ali...ide li još nešto trajno uz njega?

GALENS INVEST - nova adresa

Pristupačnija lokacija, veći prostor, opuštenija radna atmosfera i ugodnije mesto za sastanke. Galens Invest ide na novu adresu.

Tradicionalno i moderno u građevinskoj industriji

Sve napreduje i oduvek je napredovalo, a stvaraoci su se uvek trudili da novo naprave i postojeće sačuvaju. Donosimo vam jedan lep primer takve gradnje...

Gradilište Kraljev Park - decembar 2017

Kraj je godine, a prva lamela naselja Kraljev Park privedena je kraju. Lepo vreme omogućilo je da za vas snimimo aktuelne radove na kompleksu.

Srećnu novu godinu želi vam GALENS

Još malo i 2017. godina je za nama. Ostavila je pozitivan trag u našem radu i gradu.

Gradilište Palata Pupin - decembar 2017

Koliko ste videli fotografija Novog Sada na kojima se vidi većina, da ne kažemo skoro sve važnije građevine u centru grada?

Stanovi sa parkingom - naravno

Ima li parkinga uz stan, u Novom Sadu, u novogradnji? To pitanje je bezmalo postalo jednako teško kao i ono da li ima života u svemiru?

Nova otvorena radna mesta

ROK ZA PRIJAVU - 18.11.2017.

Sve lamele Palate Pupin na koti 0

Poslednji takt iskopa na gradilištu Palata Pupin bliži se kraju. Uskoro će ovo jedinstveno građevinsko zdanje da zauvek uđe u vidljivu istoriju Novog Sada.

Lokal za IZDAVANJE Novi Sad - 150 m2

Ukoliko tražite u Novom Sadu lokal u najam, velike kvadrature, sa malim brojem nosećih stubova, a da lokacijski bude blizu centru grada, imamo za vas pravu nekretninu u ponudi. Radi se o lokalu u uli

Obilazak gradilišta Kraljev Park - NARAVNO

Svako od nas ima želju da u velikim koracima svoga života učestvuje što aktivnije. Kupovina stana je svakako jedan od najvećih koraka u životu.