Ekskluzivan poslovni prostor sa ekonomičnim grejanjem

Variable Refrigerant Flow ili VRF sistem je tehnologija promenljivog protoka fluida za upravljanje temperaturom u objektima. Ovaj sistem za grejanje i hlađenje ne zahteva dodatni prostor u objektu.

Vrhunske kancelarije u centru Novog Sada

Stambeno-poslovni kompleks Palata Pupin mora da zadovolji visoke standarde u svim oblastima građevine, ali i kasnijeg ugođaja za vreme života i rada u njemu.

Gradilište Palata Pupin - napredak tokom jula 2017.

Vrelo letnje vreme ne smeta našim neimarima da brzo i kvalitetno napreduju sa radovima.

Trendovi u enterijeru 2017.

Trendovi u enterijeru se jako brzo menjaju! Svake godine promovišu se neki noviteti, koji će dominirati enterijerima tokom cele godine. 

Kraljev Park - napredovanje radova jun 2017.

U Kraljevom Parku, posebnu pažnju obraćamo na ujednačen kvalitet života u lamelama.

Zlatiborski biser - novi projekat na Zlatiboru

Turistički kompleks Zlatiborski biser u prostorno-oblikovnom smislu odaje karakter homogenog objekta monolitnog gabarita. Organizaciono zapravo je podeljen na četiri

Stan sa garažom u Novom Sadu - MOŽE

Parking, moderan veliki problem svih gradova.  Neki ga rešavaju ozbiljnim investicijama u gradski prevoz, u kombinaciju autobusa, metroa, tramvaja, žičare i pogađate - on i dalje postoji.

Trenutni radovi, budući izgled...Kraljev Park

Večno pitanje....a kako će to da izgleda?  Trudimo se da odgovorimo i na takva pitanja, čim pre možemo i što bolje možemo.

Malo o istoriji arhitekture Novog Sada

Crkva imena Marijinog u centru Novog Sada, s neogotičkom arhitekturom, ostavlja veoma snažan utisak na sugrađane, koji su je s dubokim poštovanjem nazvali Katedrala. 

Malo o istoriji arhitekture Novog Sada 2

Tanurdžićeva Palata, jedna od prepoznatljivih građevina Novog Sada, predstavlja moderno arhitektonsko čudo iz tridesetih godina prošlog veka.

Palata Pupin iznad kote 0

Put od 1,000 milja počinje prvim, jednim korakom, ali svi znamo da je važnost svih koraka ista da biste stigli tamo kuda ste krenuli. 

Gradilište Palata Pupin - napredak tokom maja 2017.

U proleće se sve budi, dan duže traje, svi imaju više energije pa se više i radi.  Tako i mi.

Predugovaranje stanova u Novom Sadu 2017.

U odabiru lokacija uvek smo se rukovodili vašim željama. Taj smo princip zadržali do danas.

Gradilište Palata Pupin - maj 2017.

Svi više volimo da vidimo nego da čujemo ili pročitamo. Prenosimo vam delić atmosfere sa najekskluzivnijeg gradilišta u Novom Sadu.