GALENS INVEST - nova adresa

Pristupačnija lokacija, veći prostor, opuštenija radna atmosfera i ugodnije mesto za sastanke. Galens Invest ide na novu adresu.

Tradicionalno i moderno u građevinskoj industriji

Sve napreduje i oduvek je napredovalo, a stvaraoci su se uvek trudili da novo naprave i postojeće sačuvaju. Donosimo vam jedan lep primer takve gradnje...

Gradilište Kraljev Park - decembar 2017

Kraj je godine, a prva lamela naselja Kraljev Park privedena je kraju. Lepo vreme omogućilo je da za vas snimimo aktuelne radove na kompleksu.

Srećnu novu godinu želi vam GALENS

Još malo i 2017. godina je za nama. Ostavila je pozitivan trag u našem radu i gradu.

Gradilište Palata Pupin - decembar 2017

Koliko ste videli fotografija Novog Sada na kojima se vidi većina, da ne kažemo skoro sve važnije građevine u centru grada?

Stanovi sa parkingom - naravno

Ima li parkinga uz stan, u Novom Sadu, u novogradnji? To pitanje je bezmalo postalo jednako teško kao i ono da li ima života u svemiru?

Nova otvorena radna mesta

ROK ZA PRIJAVU - 18.11.2017.

Sve lamele Palate Pupin na koti 0

Poslednji takt iskopa na gradilištu Palata Pupin bliži se kraju. Uskoro će ovo jedinstveno građevinsko zdanje da zauvek uđe u vidljivu istoriju Novog Sada.

Lokal za IZDAVANJE Novi Sad - 150 m2

Ukoliko tražite u Novom Sadu lokal u najam, velike kvadrature, sa malim brojem nosećih stubova, a da lokacijski bude blizu centru grada, imamo za vas pravu nekretninu u ponudi. Radi se o lokalu u uli

Obilazak gradilišta Kraljev Park - NARAVNO

Svako od nas ima želju da u velikim koracima svoga života učestvuje što aktivnije. Kupovina stana je svakako jedan od najvećih koraka u životu.

Pogled na Novi Sad - sa Palate Pupin

Marljivm radom i zalaganjem, stigli smo i do osme etaže Palate Pupin. SIgurno vas zanima, kada bude gotova zgrada, kakav će pogled biti sa nje.

Open space ili kancelarija

Da li, za poslovne potrebe, verujete u open space koncept radnog prostora ili u klasičnu kancelariju?

Gradilište Palata Pupin - napredak tokom avgusta 2017.

Volite li emisije o građevinskim mega poduhvatima i trgovini nekretninama? Možda vam za to više ne treba kablovska televizija.

Kako izgledaju radovi ispod kote 0

Za sve one koje građevina zanima, onako uopšteno, slikali smo trenutno stanje na gradilištu Pupinove Palate.