NAJAVA - novi ekskluzivni projekat u Novom Sadu

Pokazali smo i pokazujemo da znamo kako se prave rezidencijalno-poslovni kompleksi. Stiže još jedan...

Kraljev Park Lamela 1 - radi se fasada

Na kompleksu Kraljev Park u Novom Sadu, gde možete kupiti jedan od nekoliko stotina stanova izgrađenih najsavremenijim metodama, radi se fasada na lameli 1.

Ekskluzivan poslovni prostor sa ekonomičnim grejanjem

Variable Refrigerant Flow ili VRF sistem je tehnologija promenljivog protoka fluida za upravljanje temperaturom u objektima. Ovaj sistem za grejanje i hlađenje ne zahteva dodatni prostor u objektu.

Vrhunske kancelarije u centru Novog Sada

Stambeno-poslovni kompleks Palata Pupin mora da zadovolji visoke standarde u svim oblastima građevine, ali i kasnijeg ugođaja za vreme života i rada u njemu.

Gradilište Palata Pupin - napredak tokom jula 2017.

Vrelo letnje vreme ne smeta našim neimarima da brzo i kvalitetno napreduju sa radovima.

Trendovi u enterijeru 2017.

Trendovi u enterijeru se jako brzo menjaju! Svake godine promovišu se neki noviteti, koji će dominirati enterijerima tokom cele godine. 

Kraljev Park - napredovanje radova jun 2017.

U Kraljevom Parku, posebnu pažnju obraćamo na ujednačen kvalitet života u lamelama.

Zlatiborski biser - novi projekat na Zlatiboru

Turistički kompleks Zlatiborski biser u prostorno-oblikovnom smislu odaje karakter homogenog objekta monolitnog gabarita. Organizaciono zapravo je podeljen na četiri

Stan sa garažom u Novom Sadu - MOŽE

Parking, moderan veliki problem svih gradova.  Neki ga rešavaju ozbiljnim investicijama u gradski prevoz, u kombinaciju autobusa, metroa, tramvaja, žičare i pogađate - on i dalje postoji.

Trenutni radovi, budući izgled...Kraljev Park

Večno pitanje....a kako će to da izgleda?  Trudimo se da odgovorimo i na takva pitanja, čim pre možemo i što bolje možemo.

Malo o istoriji arhitekture Novog Sada

Crkva imena Marijinog u centru Novog Sada, s neogotičkom arhitekturom, ostavlja veoma snažan utisak na sugrađane, koji su je s dubokim poštovanjem nazvali Katedrala. 

Malo o istoriji arhitekture Novog Sada 2

Tanurdžićeva Palata, jedna od prepoznatljivih građevina Novog Sada, predstavlja moderno arhitektonsko čudo iz tridesetih godina prošlog veka.

Palata Pupin iznad kote 0

Put od 1,000 milja počinje prvim, jednim korakom, ali svi znamo da je važnost svih koraka ista da biste stigli tamo kuda ste krenuli. 

Gradilište Palata Pupin - napredak tokom maja 2017.

U proleće se sve budi, dan duže traje, svi imaju više energije pa se više i radi.  Tako i mi.