Ugao Ilirska-Bul. Patrijarha Pavla L1 - ZAVRŠENO

Ova odlična zgrada, završena u rekordnom roku, rasprodata je i pre završetka svih finih građevinskih radova. Hvala svima na poverenju i želimo vam ugodno, dugotrajno i zdravo stanovanje.

Ugao Ilirska-Bul. Patrijarha Pavla L2 - ZAVRŠENO

I druga lamela, završena je u rekordnom roku, na ovoj atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu. Hvala svima na poverenju i želimo vam ugodno, dugotrajno i zdravo stanovanje.

Katalozi i materijali za preuzimanje

Na ovoj stranici možete da pregledate ili preuzmete kataloge naših projekata, prospekte, kao i druge zanimljive grafičke materijale.

Kraljev Park - izgradnja temelja

Zasigurno jedno od najatraktivnijih mesta za život u Novom Sadu gradi se sigurnim tempom, vrhunskim metodama gradnje.

Osnivač Galensa - Najbolji preduzetnk 2016

Prepoznavši našu poslovnu viziju i stvaralačku energiju, Univerzitet u Novom Sadu i Privredna komora Srbije, u organizaciji Media Invent tima, dodelila je priznanje osnivaču naše kompanije.

Novosti iz sveta stambenih kredita

Mi u Galensu najbolje znamo koliko je važno rešiti stambeno pitanje na najbolji način i zato konstantno radimo na tome da vam olakšamo kupovinu.  Jedna od opcija za Vas koju smo razvili sa svojim

Katalog naselja Kraljev park

Obzirom da jedinstvenost, veličinu i kvalitet gradnje, naselje Kraljev park u Novom Sadu zaslužuje i još detaljnije vizuelno predstavljanje.  Pripremili smo za svoje posetioce i interesente i pos

...zamišljate li svoj dom iz bajke...

Pregledajte sve lamele ovoj jedinstvenog naselja koje niče u Novom Sadu.  Odaberite svoj budući dom, mi ga gradimo.

Garden centar Novi Sad iz vazduha

Garden centar, jedan od najlepših stambeno poslovnih kompleksa u Novom Sadu je završen. Obećali smo da će biti poseban i jeste.

Pupinova Palata - snimci gradilišta

Izgradnja najimpozantnije građevine u Novom Sadu u poslednjih 30-ak godina, a možda i duže, otpočela je pre nekoliko dana.  Za par godina, mnoge će možda zanimati kako je izgledao početak i lokac

...jer Novi Sad zaslužuje najbolje...

Ovakva lokacija, ovakav kvalitet gradnje i ovakve komšije. Ovako nešto se gradi sad i ko zna kada sledeći put.  Posetite sajt Palate Pupin.

Još dve uknjižene zgrade u Novom Sadu

U Novom Sadu, na Bulevaru Patrijarha Pavla, bivšem Somborskom bulevaru, uknjižili smo još dve zgrade.

Radovi na Zvezdari u Beogradu primiču se kraju

Izgradnja našeg prvog objekta u Beogradu, na Zvezdari u ulici Dimitrija Tucovića privodi se kraju. Kvalitet je na obećanom i očekivanom nivou, a i prodaja stanova je opravdala ovu investiciju i ovaj n

80% izgrađene lamele 5 i 6 na Somborskom bulevaru

Želimo da vas obavestimo da su lamele 5 i 6, na našem gradilištu u Novom Sadu na Somborskom bulevaru odnosno Bulevaru Patrijarha Pavla, završene 80%.