--Izdvajamo iz ponude - Minel

Na Novom Beogradu uskoro niče New Minel projekat.  Ova sve popularnija lokacija za stanovanje, nalazi se u ulici Tošin bunar, u blizini Bežanijske kose.  Mir, zelenilo i pešačke staze sa jedne, i neposredna  blizine  ključnih mesta i institucija, školskih i zdravstvenih ustanova, šoping centara i prostranih bulevara sa druge strane, budućim stanarima ovog kompleksa  pružaju komfor,  sigurnost i luksuzan enterijer koji su idealni za život porodica sa zahtevnim dnevnim obavezama.  Zaokružujući prostor protkan bogatim poslovnim, zabavnim i rekreativnim sadržajima, NEW MINEL Residence & Office  kondominijum koncept pruža privatnost, sigurnost, udoban i kvalitetan život svojim budućim vlasnicima.

Ova lokacija posebno je pogodna onima kojima je bitna odlična povezanost - teško da sa neke druge lokacije možete brže do autoputa ili aerodroma. 

Ponudu stambenih jedinica svih 5 lamela ovog kondominijuma možete pregledati na linkovima ispod, dok se za ponudu poslovnog prostora i stanova na vrhu zgrada, možete obratiti direktno našoj službi prodaje.

New Minel Residence & Office - Lamela A
New Minel Residence & Office - Lamela B
New Minel Residence & Office - Lamela C
New Minel Residence & Office - Lamela D
New Minel Residence & Office - Lamela E

Mi smo GALENS, mi gradimo vaš DOM!
Kontaktirajte nas za predugovaranje!

Više informacija o kompleksu, sa audio narativom i video modeliranjem, pogledajte na sledećem linku - Mew Minel Info and Intro Video.