--Obilazak gradilišta Kraljev Park - NARAVNO
Svako od nas ima želju da u velikim koracima svoga života učestvuje što aktivnije.  Kupovina stana je svakako jedan od najvećih koraka u životu i uopšte nije nemoguće da normalan čovek samo jednom u životu može da prisustvuje dok se gradi njegov stan.

Smatrajući da je sasvim normalno i prirodno da tokom gradnje i opremanja želite da obiđete svoje stanove u Kraljevom Parku, upravo to smo i organizovali za vas, jer ste gotovo svi vi koji ste ugovorili ili predugovorili stanove u naselju Kraljev Park izrazili želju da gradilište i obiđete.  

Ipak, usled povećanog broja izvođačkih radova na gradilištu Kraljev Park, što neminovno znači i veliku frekvenciju ljudi i mašina, morali smo da odredimo dan za razgledanje stanova, a taj dan je SUBOTA i to od 12 do 14 h.

Ispod možete pogledati organizovani raspored poseta:

- Ukoliko ste kupili stan u lameli 1 naselja Kraljev Park u Novom Sadu, za posetu se možete najaviti na broj telefona 064/643-4920, i da svoju posetu ugovorite sa dipl. ing. arh., Vericom Krajišnik.

- Ukoliko ste kupili stan u lameli 3 naselja Kraljev Park u Novom Sadu, za posetu se možete najaviti na broj telefona 064/855-3260, i da svoju posetu ugovorite sa dipl. ing. građ., Brankom Basarićem. 

- Ukoliko ste kupili stan u lameli 4 naselja Kraljev Park u Novom Sadu, za posetu se možete najaviti na broj telefona 064/855-3255, i da svoju posetu ugovorite sa dipl. ing. građ., Stankom Stojanovićem. 

Srećan obilazak!  Mi smo Galens, mi gradimo vaš dom!