Jedinstveni stambeni kompleks koji pomera granice komfora, humanosti i kvaliteta života u našem gradu, smešten je u zelenoj oazi u samom centru Novog Sada na površini od 1,3 hektara. Prodaja stanova u Novom Sadu, u naselju Kraljev park, oivičenom ulicama Kraljevića Marka i Bulevarom kralja Petra I, omogućiće kupcima da poseduju stan u blizini parka i crkve, Policijske uprave, glavne autobuske i železničke stanice, Bulevara oslobođenja, kao i svih institucija od javnog i kulturnog značaja. Želite li stan u Novom Sadu, na svega 600-700 metara od centralne gradske zone, a u blizini osnovne škole „Kosta Trifkovic” i Doma zdravlja, tada su stanovi u Kraljevom parku prava odluka.

Kako bismo Vam omogućili pun životni komfor, pored izuzetne lokacije, Kraljev park upotpunili smo obiljem zelenila, centralnim platoom za uživanje dece i odraslih, obezbeđenim parkingom za svaki stan putem nadzemnog i dvoetažnog podzemnog parkiranja, maloprodajnim objektima, dečijim ustanovama, kao i ostalim neophodnim uslužnim sadržajima.  Poseban akcenat stavili smo na bezbednosni aspekt stanovanja u Kraljevom parku, sa 24-časovnim obezbeđenjem i kontrolisanim pristupom kompleksu. Pored toga, omogućena Vam je i profesionalna usluga upravljanja zgradom, održavanja higijene u objektima i okruženju, 24 časa dostupna služba za otklanjanje kvarova i još mnogo toga.

Ovakvim inovativnim rešenjem svaki stan zaista dobija svoj delić zelene oaze. U momentu nastanka ideje za Kraljev park, prepoznali smo šansu za stvaranje stambenog naselja koje će omogućiti najveći stepen komfora i kvaliteta života, naselja na koje ćemo biti ponosni. Ukazanu šansu iskoristićemo da na jednoj od najlepših lokacija u Novom Sadu, sa mnogo zelenila, velikim podzemnim garažama, daleko od buke, a blizu svega što je potrebno za kvalitetan život, izgradimo Vaš životni prostor kao iz bajke. Kraljev park će po završetku imati 8 lamela, od kojih vam na sledećim stranicama predstavljamo lamelu 3.

Za pregled spratova i stanova pojedinačno pogledajte ovu stranicu malo niže, a takođe možete pregledati i katalog celog kompleksa.