PROJEKTI U IZGRADNJI


Na ovoj stranici možete pregledati lokacije na kojima gradimo. Klikom na sliku zgrade, otvoriće vam se prikaz zgrade u kome možete pregledati svaki sprat i svaki stan posebno, sa svim karakteristikama naših stanova na prodaju. Takođe, omogućili smo vam da za svaki stan možete pogledati i njegovu poziciju na spratu.

Novi Sad

Sremska Kamenica

 

Stambeni kompleks Garden Hill je projektovan u mirnom delu Sremske Kamenice. Kompleks se nalazi u neposrednoj blizini Instituta Sremska Kamenica.

Jahorina

Jahorina

70 000 m2

Naša olimpijska lepotica Jahorina ističe se posebnim planinskim ambijentom i vrhunskim kvalitetom skijaških staza. Kultni ski centar Jahorina u poslednjih nekoliko godina doživljava svoj procvat.

Innsbruck Austria

Austria

32 m2 - 129 m2

Insbruk je smešten u zapadnom delu Austrije, podjednako udaljen od nemačke i od italijanske granice. Strateški na važnom mestu, u središnjem delu Alpa, jedan je od retkih velikih gradova u ovom planinskom masivu.

New Minel

Beograd

61 000 m2

Na Novom Beogradu uskoro niče New Minel projekat. Ova sve popularnija lokacija za stanovanje, nalazi se u ulici Tošin bunar, u blizini Bežanijske kose.

WoodStar residence

Beograd

16 000 m2

Okružen zelenilom Zvezdarske šume, sa pogledom na prelepi Dunav, nalazi se moderni stambeni kompleks novogradnje WoodStar Residence.

Avenija Garden Residence

Novi Sad

60 000 m2

Avenija Garden Residence, u Novom Sadu, još jedan kompleks iz naše Garden Residence serije, na veoma atraktivnoj lokaciji između Limana i Telepa.

Kej Garden Residence

Novi Sad

34 000 m2

Kej Garden Residence - život na keju u Novom Sadu, u centru, a opet u prirodi. Sa pogledom na novi Žeželjev most i Dunav, kvalitet života je zagarantovan.

Zlatiborski biser

Zlatibor

40 000 m2

Zlatibor - turistička destinacija koja je u najvećoj građevinsko razvojnoj ekspanziji u našoj zemlji, dobija svoj najveći kompleks - Zlatiborski Biser.

Gundulićeva

Novi Sad

5 000 m2

Zamislite savršen dom za vašu porodicu, nalazi se u Gundulićevoj ulici - Novi Sad.

Pasent Home

Novi Sad

15 000 m2

Istrajni u želji da Novosađanima pružimo samo najbolje, projektujemo još jedan stambeno-poslovni kompleks koji će standard života i rada svojih vlasnika i korisnika podići na viši nivo.